ZONGULDAK DEVREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı sonunda okullarını birincilikle bitiren ve üniversitelere yerleşen 6 öğrenciye ödülleri verildi.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı sonunda okullarını birincilikle bitiren ve üniversitelere yerleşen 6 öğrenciye ödülleri verildi.


     İlçemizde 2014-2015 eğitim öğretim yılı sonunda okullarını birincilikle bitiren ve aldıkları yüksek puanlarla çeşitli üniversitelere yerleşen 6 öğrenci Devrek Kaymakamı Yakup GÜNEY ve Devrek Milli Eğitim Müdürü Satılmış TUNÇKAYA, Şube Müdürü Cihan DURDUBAŞ ve okul müdürleri tarafından başarı belgeleri, çeşitli hediyeler ve altın ile ödüllendirildiler.

           Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül töreninde bir araya gelen öğrenciler Devrek Anadolu Lisesi’nden Öznur TIĞ, Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi’nden Betül GÖKMEN, Sabahat Cemil Ulupınar Sosyal Bilimler Lisesi’nden Bayram ASLAN, Devrek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Ebru AYNA, Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Rabia GÜNEŞ ve Eğerci Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden Onur ALAKAZ ilgililerden ödüllerini almanın heyecanını yaşarken, düzenlenen programda konuşan İlçe Kaymakamımız  Yakup GÜNEY, ”Öncelikle başarılarınızdan dolayı siz öğrencilerimizi kutluyorum. Bundan sonraki eğitim hayatınızda kendi sorumluluklarınızı bilerek ve kendi ayaklarınızın üzerinde durarak eğitim göreceksiniz. Zorlukları da var ama hayata başlamış olmanın güzellikleri de var. Özellikle de son zamanlarda ülke olarak, millet olarak hepimizi derinden üzen terör olaylarının asıl nedeni cahillikten kaynaklanmaktadır. İnşallah sizler en iyi eğitimi alarak hem memlekete, hem millete faydalı olabileceğinize yürekten inanıyorum." diye konuştu.

          Milli Eğitim Müdürümüz  Satılmış TUNÇKAYA :"Öğrencilerimiz 4 yıl boyunca düzenli bir çalışma ile okullarını 1.likle bitirmişler ve bu başarılarını üniversite sınavını kazanarak taçlandırmışlardır. Vereceğimiz hediyelerin tabiiki maddi anlamından çok manevi anlamı vardır. Öğrencilerimiz inanıyorum ki bu başarılarını yükseköğrenim hayatında da sürdüreceklerdir. Yetiştirme kursları öğrencilerimize bu anlamda çok büyük katkı sağlamıştır." diye konuştu.

 

 

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kaymakamlık Binası Zemin Kat Devrek / Zonguldak - 0 372 556 10 23 - 556 42 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.