ZONGULDAK DEVREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SONU KARNE DAĞITIM TÖRENİ DEVREK AHMET TANER KIŞLALI ORTAOKULUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SONU KARNE DAĞITIM TÖRENİ DEVREK AHMET TANER KIŞLALI ORTAOKULUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

      Devrek Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulunda Kaymakam Yakup GÜNEY, İl Genel Meclis Başkanı Vacit DURDUBAŞ, Milli Eğitim Müdürü Satılmış TUNÇKAYA , Milli Eğitim Şube Müdürü Cihan DURDUBAŞ, Köy Hizmetleri Yol Su Şube Müdürü Mustafa KALAYCI, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Koordinatörü Onur ÇAĞLAR, Okul Müdürü Atila GÜZELHAN, öğretmenler ve velilerle birlikte  öğrencilere karne dağıtımı gerçekleştirildi.

Dağıtım töreninde öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Yakup GÜNEY, karneleri inceleyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Yakup GÜNEY, öğrencilerden yarı yıl tatilini güzel bir şekilde değerlendirmelerini isteyerek " Bugün karne notu çok iyi olan öğrencilerimizi yanı sıra karne notu iyi olmayan öğrencilerimiz de olacak. Ben buradan tüm öğrenci velilerimize şunu söylemek istiyorum. Çocuklarımızın karnesi iyi olmayabilir bu konuda onlardan duyarlı olmalarını ve meydana gelen başarısızlıkların nereden geldiğini oturup birlikte değerlendirmelerini istiyorum´´ dedi.

 Milli Eğitim Müdürü Satılmış TUNÇKAYA da öğrencilere karne tatilinde başarılar dileyerek Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulundan 5 öğrencinin TEOG sınavlarında tüm derslerden 100 puan alarak il genelinde başarı sergilediğini, bu öğrencilerin önümüzdeki dönemde ödüllendirileceğini, öğrencilerimizin çalışmalarına düzenli bir şekilde devam etmesi gerektiğini belirtti. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında 53 Eğitim Yöneticisi, 416 öğretmen, 53 ders ücretli öğretmen ve 51 memur ile birlikte toplamda 573 personel ile başarılı hizmetler verildiğini belirterek çalışmalarımızı 2.dönemde de yönetici, öğretmen ve velilerimizin de eğitime verecekleri olumlu katkılarla birlikte daha da arttırmak istiyoruz dedi.

Daha sonra İstiklal Marşı töreninin bitiminde öğrenciler mutlu bir şekilde tatile gönderildi.

 

 

                            

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kaymakamlık Binası Zemin Kat Devrek / Zonguldak - 0 372 556 10 23 - 556 42 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.